Tervisega seotud eelised

Mugicha on traditsiooniline jaapani tee, mis on valmistatud röstitud oderist. Seda serveeritakse sooja või külma suvise jookiga. Oder on kofeiinivaba tera ja Colorado State University Extension ütleb, et see sisaldab mineraalaineid ja vitamiine, mis aitab vältida diabeet, säilitada piisav kaal ja vähendada kolesterooli. See on tõenäoliselt põhjus, miks sageli seostatakse mugichat tervisega, millest kõik pole teaduslikult tõestatud. Enne mugicha kasutamist ravimiga konsulteerige oma arstiga.

Võimalik vähi ennetav toime

Oma 1993. aasta raamatus “Narkootikumide ennetamise dieet” viitab Michio Kushi, makrobiootikumide ja tervisliku toidutööstuse liider, röstitud odra-tee nimekirja vähki vältivatest jookidest. Kushi ei selgita odra vähivastase mehhanismi, kuid mõne teravilja toitainete nägemine annab märku. Riikliku odrafirma nõukogu arvates annab oder oma vitamiine A, C, E ja mikroelementide seleeni. Neli on antioksüdandid, ained, mis kaitsevad teie rakke haigustekitava molekuli eest, mida nimetatakse vabadeks radikaalideks. Kuigi tee on valmistatud teraviljast, on asjakohane märkida, et odra lehe arutelul teatasid veebisaidil Drugs.com, et teadustöö ei ole kindlaks teinud, kas see on vähktõve ennetus või ravi.

Antibakteriaalsed omadused

2006. aasta artikli “Põllumajanduse ja toiduainete ajakirja ajakiri” kohaselt odra “kohv”, röstitud jahvatatud odra nagu mugicha jook, kaitseb teie hambaid õõnsuste vastu. See teeb seda, takistades bakteri Streptococcus mutans prolifereerumist hambapinnal ja põhjustades lagunemist. Kui naudite mugichat, pidage meeles, et suhkru lisamine teie joogile võib neutraliseerida selle kahjutustamise vastu.

Kolesterooli kontroll

Makrobiootikumide guru Michio Kushi ütleb, et mugigat “sulatab loomarasva organismist”. Ta ei selgita, kuidas ta jõudis oma järeldusele, kuid oder suudab vähendada rasva ja kolesterooli sisaldust kehas vastavalt 2013. aasta BioMedi uuringule Research International. ”

Lisahüved

Santa Monica, California, Tao Healing Arts Center ütleb oma veebisaidil, et mugicha hõlbustab seedimist ja aitab teie keha loputada lisandeid. Michio Kushi kirjutab ka “Cancer Prevention Diēta”, et tee leevendab palavikku. Kui teadlased on nende omaduste jaoks oderit uurinud, ei ole nende tulemusi tõestanud või ümber lükkanud üldsusele kergesti kättesaadavad.