Õppused korvpalli peopesamiseks

Palli poomimine vastavalt korvpalli reeglitele on see, kui paned oma käe palli alla ja kannavad seda püstmise ajal – eeskirjade rikkumine. Kuid juhusliku kasutamise korral tähendab see pigistamist ja palli hoidmist ühe käega, mis on seaduslik käik, mis aitab teil seda rohkem usaldada. Selle oskuse õppused keskenduvad sõrme suurendamisele ja käepideme tugevusele.

Palm Slaps

Palm pulgad arendavad teie kätes tugevust ja haaret. Hoidke palli ühes käes ja libistage see teise peopesasse. Kuna pall libises oma peopesa, samaaegselt pigistada seda nii kõvasti kui võimalik. Libistage see oma teisele palmile. Viia 20 kähku igasse käesse.

Käeshoitavad käed

Käepidemetega käepidemed suurendavad sõrme tugevust. Tõusva positsioonist tõuske sõrmeotsad üles. Säilitage seda asendit oma kätega, kui täidate 10 pushupsit. Vajadusel proovige neid kõigepealt põlvedest.

Plate Pinches

Kummutada iga käe kaalutud plaat serva. Hoidke plaate oma külgede suunas ja jalutage jõusaali ümber. Alustage 10-lebal plaatidega ja seejärel tõmmake see üles, kui tugevus areneb. Võite ka sõrmede vahele panna mitu 10-kilo plaati.

Alumiiniumist saab kinni

Suurendage haarde tugevust, kui pressite kaalutud alumiiniumpurgid. Täitke tühi 14-untsi alumiiniumist kohvimasin kivide, pähklite ja poltidega. Haarake kork ja hoidke seda nii kaua kui võimalik. Tehke iga käe treeningut.