Magneesiumi ja tsinki sisaldavad puuviljad

Magneesium ja tsink on kaks mineraali, mis on teie immuunsüsteemi jaoks otsustava tähtsusega. Magneesium toetab ka teie terve südametegevust, soodustab teie lihaste õiget funktsiooni ja aitab reguleerida veresuhkru taset. Te peaksite koguma magneesiumi vahemikus 310-420 milligrammi päevas. Tsink mängib olulist rolli, aidates keha paraneda haavast ja parandada ja kasvada rakke. Te vajate iga päev 8 … 11 milligrammi tsinki. Teatud puuviljad sisaldavad mõlemat neist mineraalidest. Lisage need oma dieeti, et saaksite rohkesti magneesiumi ja tsinki.

Marjad

Vaarikad ja murakad paistavad silma nii magneesiumi kui ka tsingi kõrgeimad marjaallikad. Üks tass värsketest vaarikatest sisaldab 27 milligrammi magneesiumi ja 0,52 milligrammi tsinki. Üks tass värsketest murakastest sisaldab 29 milligrammi magneesiumi ja 0,76 milligrammi tsinki. Värskeid vaarikaid ja murakaid saab sööta tavalise tervena või segada kuuma teravilja kaussi. Värsked marjad on ka vahvlite või pannkoogide tervislik lisamine.

Kuivatatud puuvili

Paljud kuivatatud puuviljad on nii magneesiumi kui ka tsingi hea allikas. Üks tass kuivatatud aprikoosist sisaldab 28 milligrammi magneesiumi ja 0,35 milligrammi tsinki. Üks tass ploomidest sisaldab 59 milligrammi magneesiumi ja 0,70 milligrammi tsinki. Kuivatatud päevade 1 tassi serveerimine sisaldab 63 milligrammi magneesiumi ja 0,43 milligrammi tsinki. Lisage kuivatatud puuvilju oma lemmikrauale või külma teravilja kaussi.

Avokaadod

Kuigi sageli peetakse köögiviljadeks, on avokaadod tegelikult puuviljad ja sisaldavad nii magneesiumi kui ka tsingi tervislikku annust. Üks tass cubed avokaadost sisaldab 44 milligrammi magneesiumi ja 0,96 milligrammi tsinki. Kuubitud avokaadipaar sobib hästi Mehhiko roogadega, nagu burritos, tacos ja quesadillas. Avokaado täiendab ka köögi võileibu maitset või seda saab kasutada porgandite, selleride ja paprikate jaoks ranchikastme asemel.

Granaatõunad

Granaatõunad pole hooajal väga pikad, kuid nende kasutamisel võite kasutada nende toitaineid, sealhulgas magneesiumi ja tsinki. Üks tass puuvilju ja seemneid sisaldab 20 milligrammi magneesiumi ja 0,60 milligrammi tsinki. Granaatõunaseemneid saab lisada pruunistatud rohelisele salatale või kasutada grillimata maitse täiendamiseks.

Banaan sisaldab 40 milligrammi magneesiumi ja 0,23 milligrammi tsinki. Viilutatud banaan muudab terveks lisaks teravilja või maapähklivõi võileibi kausi. Banaan on tervislik suupiste, mis on kiire, mugav ja hõlbus kaasa võtta, kui olete teel.

Banaan