Kuidas süüa sealihast 250 kraadi juures katmata

Liha on traditsiooniliselt röstitud suhteliselt kõrgetel temperatuuridel, ulatudes mõõdukatest 350 Fahrenheiti krahvist, kuni üle 400 F, eriti väikeste või tükkide jaoks, nagu näiteks sealihas. Tugevamad ja rasterdatud jaotustükid, nagu õlg, saavad pikemat ja aeglasemat toiduvalmistamist suhteliselt madalatel temperatuuridel. See võtab kogu päeva, kuid 250 F-ga küpsetatud sealihast väljub erakordselt pakkumine.

Kuivatage oma sealihast paberrätikutega, pühkides kontide lõigatud otsad, et eemaldada kõik nende fragmendid, mis võivad neid kinni hoida. Terava noaga hoolikalt skaneerige rasvade väliskate ristlõikega. Pange madalad lõigud sisse ainult osaliselt rasva sisse, hoolitsedes selle nimel, et mitte lõhkuda allutatud lihaseid.

Röstitud puuviljapindadel rullige soola ja pipra või muid maitseaineid. Kui kasutate vürtsipurustust või vürtside segu, pannakse üleöö küpsetamine ja külmutamine lõhnaainetega aega lihale infundeerimiseks.

Kuumuta oma ahju temperatuurini 250 F ja viige maitsestatud röstitud oma röstimise pannile. Lükake sealiha pann oma ahju keskjooksule.

Sealiha aeglaselt küpsetage 4 kuni 8 tundi, sõltuvalt küpsetamise ja küpsetamise suurusest, kuni võite kergesti lükata kahvli sisse ja keerata maitsvat huulest sealiha. See peaks olema täiesti õrn, kuid siiski niiske.

Eemaldage pagaraha ahjust. Kui soovite küpsetada rösti nahk või välimine kiht, suurendage kuumust kuni 500 F ja libistage keeduklaas 5-10 minutiks ahju tagasi, kuni see on väga pruun ja kergelt villitud. Lase sealiha puhtaks 10 kuni 15 minutit, enne kui hakkate seda tükeldama või purustama.