Kuidas küpsetada rahustav tursk

Vaikse ookeani turs on kõhu, kerge kala, mis pärineb merepüügist, mitte tehistingimustes peetavatele toodetele. Vaikse ookeani tursk on hea allikana vitamiin B-12, niatsiin, proteiin ja omega-3 rasvhapped. Vaikse ookeani tursafilee võidakse küpsetada praadimisel, praadimisel, grillimisel, küpsetamisel, küpsetamisel ja küpsetamisel. Küpsetamine toimub ahjus mõõduka kuumusega ja on viis maitsvat ja madala rasvasisaldusega tursjahu valmistamiseks.

Kuumuta ahi 350 F juurde

Õli ahjukindel tassi 1 spl. oliiviõli.

Loputage kolm 6-oz -… rahutu tursafilee ja puhastage paberrätikuga. Asetage filee tassile ja küpseta umbes 12 minutit. Kontrollige kohe kala sisetemperatuuri kiirmõõturiga. Küpseta, kuni temperatuur tõuseb 135 F.

Kuumutage väikeses kastmes üle väikese kuumusega 3 spl. Oliiviõli ja 1 spl. Hakitud küüslauk. Saute 10 minutit ja lisa 1 tassi värsket hakitud peterselli, 1 tl. Sidrunimahla sool ja pipar maitsta. Küpseta veel kolm minutit.

Eemaldage kala ahjust ja asetage filee teenindusplaadile. Valage peterselliõli segu üleval. Serveerige tursafileed grillitud köögiviljade ja küpsetatud kartulite või riisiga. Teeb kolm portsjonit.