Kui palju kaloreid lindt trühvel?

Lindt Lindor Trühvlid on šokolaadikompvekid, mis on täidetud kreemja šokolaadimasse. Lindte trühvlid on rikkad maitsega, neil on ka palju kaloreid ja neid tuleks mõõdukalt nautida neile, kes soovivad kaaluda või hoida tervislikku kehakaalu.

Kaloreid

Daily Plate’i järgi sisaldavad Lindt šokolaaditrühve koguses 73 kalorit. Lindt-tüüpi trühvlite korrapärase suurusega pakendis on 12 komplekti kommi kokku 876 kalorit pakendi kohta.

Süsivesikud ja suhkur

Üks Lindti trühvlil on umbes 5 g süsivesikuid ja ei sisalda kiudaineid. Trühvli kohta on 4 g suhkrut. Kuigi see võib tunduda palju, teatab Daily Plate, et Hershey’s Kisses, mis on sarnase suurusega Lindt-trühvli, sisaldab umbes 25 g suhkrut ühe tüki kohta.

Muud tegurid

Lindt Trühvlid sisaldavad 6 g rasva tükk kohta. Trühvli kohta on 2 mg kolesterooli, 3 mg naatriumi ja 1 g valku.

Valge šokolaaditrühvlid

Lindt valge šokolaaditrühvlid sisaldavad 77 kalorit tükki kohta. Need sisaldavad ka 6 g rasva, 10 mg naatriumi, 2 mg kolesterooli ja 5 g suhkrut ühiku kohta. MayoClinic.com soovitab optimaalse tervise jaoks tarbida kuni 2300 mg naatriumi ööpäevas.