Kui palju kaloreid läätse supes?

Läätse supp on südamlik ja täidetav, kuid see ei katkesta kalorsusega panku, kui jääte soovitud toiduse suurusele. Selle rahuldav olemus on peamiselt tänu suurele kiu sisaldusele läätsedes. Fiber ei sisalda kaloreid, sest teie keha ei saa seda murda, kuid see aeglustab seedimist, et aidata teie kõhus püsida kaua pärast seda, kui olete oma lusika maha pannud. Pange supp võimalikult lahjaks, jättes peekoni või muu rasvase liha vahele.

Kalorite arv

Nagu ka muud puljongipõhised supid, vähendab kõrge kalorsusega kala sisaldus läätse supi veesisalduses. Täpne kalorite sisaldus sõltub retsepti järgi. Tavaliselt konserveeritud kondenseeritud läätse supp sisaldab umbes 140 kalorit portsjoni kohta, mis võrdub 1 tassi ettevalmistatud suppiga. Muud läätse supid võivad sisaldada 130-150 kalorit ühe tassi kohta või rohkem, kui lisate koostisosi nagu kartulid.