Kui palju kaloreid on pepperoni pitsa viil?

Pange oma peenise pepperoni pitsa, kui vaatate oma kehakaalu ja vähendate rasva või naatriumi. Clevelandi kliiniku andmetel on töödeldud liha, nagu näiteks pepperoni, vähe toiteväärtust ja lisavad liigset rasva, kaloreid ja naatriumi.

Toitumine

Üks viil pepperoni pitsast sisaldab 298 kalorit, veebisaidi FatSecret sõnul. See sisaldab 12,1 g rasva, millest 5,3 g on küllastunud. See sisaldab 29 mg kolesterooli, 683 mg naatriumi ja 186 mg kaaliumi. Ühes viil on ka 34 g süsivesikuid, millest 1,6 g on kiudained ja 13,3 g valku.

Töödeldud liha

Kasutage madala rasvasisaldusega kalkuniliha pepperoni, et piirata kaloreid ja naatriumi. Vastavalt veebisaidile CalorieKing on korrapärase pepperoni mahuks 132 kalorit untsi kohta koos 11,4 g rasva ja 507 mg naatriumi. Türgi pepperoni on 76 kalorit untsi kohta ja 4,3 g rasva. Kuid see sisaldab 576 mg naatriumi.

Näpunäited

Clevelandi kliinik soovitab pitsa tellimisel pool juustu. Küsige lisaks ka köögivilju. Mõned pitsaaiad pakuvad ka terve nisukoori, millel on rohkem kiudaineid. Saate ka oma pitsa teha. Terve nisujahu ja valge jahu kombineerimine võib tekstuuri parandada, kui leiavad, et terve nisukoor on liiga tugev.