Kuidas ehitada lihaseid kõhnatele naistele

Mehed ja naised ehitavad lihaseid erinevalt ja erinevatel kiirustel. Just seetõttu, et naised kipuvad lihaseid üles ehitama aeglasemalt ja väiksemas ulatuses, ei tähenda seda, et see on võimatu või raske ülesanne. Kui olete õrn naissoost, kes soovib tugevamat ja sportlikumat väljanägemist, võite lihaseid saada lihasjõu ja õige toitumisega.

Alusta nädala kaalutreeningu programmi. Kui teil on raskesusajast uus, alustage kahe seansiga nädalas. Kui teil on rohkem kogemusi, alustage kolm kuni neli sessiooni. Kui jõu jõuate ja keha kohaneb kehalise võimekusega, lisage täiendavaid treeninguid, kuni tõstetate nelja kuni kuus päeva nädalas.

Keskenduge konkreetsetele lihasrühmadele iga treeningu ajal. Iga nädala lõpus peaksite olema koolitatud rindkere, selja, õlgade, mao, bicepside, tricepside, hamstringide, nelinurksete ja vasikatega. Võite valida ühe kuni neli lihaseid ühe treeningu kohta. Näiteks võite kombineerida rindkere, selja ja jalgu või keskenduda kogu ülemise keha või alaosa jaoks erinevatel treeningupäevadel.

Tehke raskete raskustega ja madala kordusteguriga, et luua rohkem lihasmassi. Kui saate oma kordusi hõlpsasti täita, parandate oma püsivust, mitte uue lihaskoe ehitamise asemel. Kasutage kaalusid, mis võimaldavad teil ainult komplekti kuus kuni kaheksa kordust täita. Lõpetage vähemalt kaheksa kuni kümme erinevat harjutust ühe istungjärgu kohta.

Lase aeg lihaste taastuda. Puhke kaks kuni kolm minutit iga treeningu ajal. Oodake vähemalt 48 tundi enne sama lihasrühma väljaõpet uuesti. Taastumispäevadel parandavad teie lihased ise ja kasvavad.

Sööge dieeti, mis toetab lihaste kasvu ja õiget toitumist. Lisage võimalikult palju toitaineid sisaldavaid toite, mis on rikas vitamiinide ja madala kalorsusega, suhkru ja rasva. Puuviljad, täisteratooted, madala rasvasusega kaltsiumisisaldusega toidud, köögiviljad ja valk on toitainetega tihedad toidud. Valige lahja valk, mis pärineb koorega kana ja kalkuni, soja, vadaku või kala puhul.