Kuidas lapsi oma pükste niisutamist peatada

Kui olete püsti koolituse lõpetanud, võite arvata, et teie õnnetuspäevad on sinu taga. Kuid mõned lapsed võivad hakata teed maha märguma. Enne selle käitumise parandamist peaksite välistama kõik meditsiinilised või psühholoogilised põhjused. Kuseteede infektsioonid võivad põhjustada lapse õnnetusi ja nende elu olulisi muutusi, nagu näiteks uus laps, lahutus või liikumine. Rääkige lapsehooldajale, kui olete mures oma lapse õuduste pärast.

Tuletage lapsele minna vannituppa. Lapsel on tendents oma tegevust väga kaasata ja võib olla vaja meelde tuletada, et on aeg minna vannituppa. Pärast sööki ja korrapäraste ajavahemike järel päeva jooksul tuua ta vannituppa.

Tooge ta pankrotti pärast õnnetust. See on õrn meeldetuletus, et ta peaks minema pankrotti, kui ta peab vannituba kasutama. Muutke riided vahetult pärast õnnetust.

Pane see mugavasse riietusse, mida on lihtne eemaldada. Kui ta kannab püksid ja riideid, mida ei saa kergesti ära tõrjuda, võib ta märguda ennast enne, kui ta suudab seda tualetti õigeaegselt teha.

Tehke kleebise graafik. Selleks, et julgustada lapsi oma poisid mitte märjuma, looge diagramm ja lase tal välja valida mõned talle meeldivad kleebised. Iga päev, kui ta jääb õnnetusjuhtumiks, võib kleebise panna kaardile. Määra eesmärk ja kui ta saavutab selle eesmärgi, tasub teda mänguasjaga või jätab tema valimisest välja. Meenutage talle eesmärgi, et ta jätkaks õnnetusjuhtumiteta vabastamist.