Harjutused naiste käte ja jalgade toonimiseks

Paljud naised ei ole rahul oma jalgade ja käte väljanägemisega. Kuigi pole sellist asja nagu kohapeal vähendamine, on võimalik suunata nende kehaosade üksikutele lihastele toonuse välimuse suurendamiseks. Siin on mõned lihtsad harjutused, mis aitavad parandada oma käte ja jalgade välimust.

Bench Dips

Tricep on tuntud raske lihas, mis isoleeritakse trenni ajal. Asetage kaks pingid teineteisega paralleelselt nii, et need on eraldatud veidi pikema kaugusega kui jalgade pikkus. Pange oma kontsad ühele pinkile ja teistele oma peopesad, veidi kaugemale kui oma õlad. Teie reite ülemised servad peaksid olema lae poole. Keerates oma küünarnukeid oma taga, langetage keha nii, et te peaaegu puudutaksite maapinda ja seejärel tõuseksite üles, kuni teie küünarnukid on teie taga sirgunud. See on üks esindaja, korrake vajadusel.

Üks jalgade eemaldamine

Üks jalgtõstuk vajab suurt kontsentratsiooni ja tasakaalu. Seisake otse oma jalgade õlgade laiusega ja käed külgedega. Tõsta parema jala üles, painutage oma põlve, kuni teie reie rinnaosa on risti, seejärel pikendage seda jalga selja taha, kuni teie seljaosa on põrandaga paralleelselt ja teie käsi on venitatud teie ees. Tulge tagasi seisvasse asendisse ja korrake seda, seejärel täitke järjestus teise jalaga uuesti. Ühe jala kallutamise abil saate tugevdada hamstrike, vasikate ja neljarattasõite.

Alaline hüppamine

Kergelt keerulisem käik, alalise hüppe korral on vaja pingi, mis on piisavalt tugev, et oma kaalu imada. Jalutage oma jalad lahti ja laiendage jalga pingil. Kui sinu käed on sinu külgedel, satuvad maha kohale ja siis plahvatada ülespoole, maanduda pingil. Püstukeskuse eesmärgiks vähendada vigastuste ohtu. Hüpata pingist maha, pääseda uuesti torgatud asendisse ja korrata nii tihti kui soovite. Tehke seda trenni polsterdatud alal.

Barbell Push Press

Tõukurpuksi pressimine seab käed ja jalad samal ajal eriti tõhusaks treeninguks. Kui hoiate oma rihma riivet kaela tasandil, siis on see lihtsalt laiem, kui teie õlad on oma õlaga suunatud, hoidke oma küünarnukid painutatud. Pange oma südamiku lihased sisse, et kaitsta oma lülisamba ja lükata tupikesse. Pöörake tagasi püstisesse asendisse ja suruge peas olevat riivist ülespoole, seejärel lükake aeglaselt uuesti rinna tasemele. See on üks esindaja. Korrake nii tihti kui vaja.