Kuidas valmistada muna rösteri ahjus

See võib olla viimane asi, mida võiksite muna küpsetada, kuid rösteri ahjud on mitmekülgsemad kui need tunduvad. Kasulik rohkem kui röstitud leiba, röstereid saab kasutada lihtsate uuenduslike hommikusöögide tegemiseks. Küpsetatud munad võtavad pisut rohkem jõupingutusi kui munad, kuid lisavad esimese päeva söömisele elegantse puudutuse. Neid saab keeta ramekiinist kuni õõnsa rullini, kartuli või tomati külge ja neid saab küpsetada mitmesuguste liha-, köögiviljade ja ürtidega.

Kombineeri 2 spl. Spinat, 2 spl. Tükeldatud tomatid ja 1 spl. Fetajuust iga ramekiini põhjas.

Pöörake kahe muna iga ramekiiniga.

Piserdage munade tipud natuke fetajuustuga.

Koos värskelt jahvatatud musta pipraga.

Asetage ramekiinid rösteri ahju, mis on määratud 350 kraadi Fahrenheiti kohta.

Küpseta mune umbes 10 minutit või kuni valged on seatud.