Kuidas paremini paremini vasak käsi korvpallis

Paljud korvpallurid, isegi mõned eelisjärjed, eelistavad oma tugevat kätt – käsi, millega sa kirjutad, sööte ja üldiselt tunnete ennast mugavamalt – kui pallid pillid. Ja kui sa oled parema käega kõrgelt kvalifitseeritud dribbler, saate oma mõlema ühepoolse palli käitlemise eest tasa teha. Aga kuni suudad mõlemat kätt voolata, on vastased suudavad ära arvata, kuidas teid juhatate. Nii et koo see väljapoole ja vaata tulemusi kaitsjate kujul, mis jäävad tolmu.

Vältida kiusatust harjutamisel kasutada oma paremat kätt. Loomulikult kipuvad suurema osa oma paremat kätt kasutama. See on mugavam, teil on tõhusam ja see ei tundu ebamugav. Ütle, et hakkate praktikas kasutama oma vasakut peaaegu eranditult. Muidugi võib see viia mõne käibeni. Mõnikord võite isegi jalga palli lüüa. Kuid see vähendab ka seda instinktiivset kalduvust minna õigesti kogu aeg, ja lõpuks oled kindel, et mõlemal küljel on kummardus.

Pange endale kinni või mõni muu lapi, mida saab sellisena kasutada. Pange see pea ja silma ees, et te ei näe midagi. Ühes kohas seisma, lööge kiiresti ja jõuliselt ainult oma vasaku käega. Kui olete seda õppinud, proovige triivida koha üles ja alla vasakule, kui olete nägemisega kinni. See aitab arendada oma tunde, kui palli vasak käsi, sest te ei pääse palli vaadates kaklema.

Harjuta isegi siis, kui te ei ole harjutanud. Jalgpallimängijad, kellel on fumbling probleeme, viivad mõnikord palli nendega kõikjal, püüdes ennast meelitada oma harjumust hoida, ja see on sarnane taktika. Kui teil on oma majas lehtpuidust põrandad, oodake, kuni mikrolaineahi on surnud, lüües palli oma vasaku käega. Mulle meeldib minna jalutuskäikudele või jalgadele, tuua pall ja lüüa see oma vasaku käega, kui sa lähed. Sellised sagedased kordused arendavad teie mugavust veelgi vasakukäeliste kobaratega.

Osa abi. Pange sõber ette, et sa mängiksid ükshaaval mängu, kusjuures ta peaks oma õiget kätt kaitsma oma keha nurga all, et katkestada kõik võimalikud sõrmed, mida võite teha oma parema käega. Kui kaitsja “üle mängib” ühte sellist külge, on see tavaliselt seepärast, et ta teab, et tema vastane omab üht domineerivat võitja kätt. Sellisel juhul on see tõsi, ainult ta teeb seda selleks, et aidata teil oma vasakpoolset välja töötada.