Kuidas ma saaksin maksa puhastada jalgade refleksoloogia abil?

Paljud inimesed kasutavad jalgade refleksioloogiat oma terviseprobleemide täiendavaks raviks. Refleksoloogia praktikud usuvad, et jalg sisaldab refleksispunkte, mis vastavad keha elunditele, sealhulgas maksale. Nad usuvad, et nende punktide surve avaldamine põhjustab organite toksiinide eraldumise ja hakkab paremini toimima. Puuduvad andmed, mis näitavad otseselt neid detoksifitseerivaid efekte, kuid on näidatud, et refleksoloogia parandab paljude tingimuste sümptomeid. Ükskõik milline selliste parenduste tegeliku põhjuseta ei kahjusta see kindlasti refleksioloogiat teie maksahaiguse režiimile.

Leidke maksaga seotud reflex punkt. Igal jalal on üks. Need asuvad umbes ühe tolli ulatuses kõige väiksemast jalgsi alaservast. Näete diagrammi kingcounty.gov veebisaidil.

Küsige sertifitseeritud massaaži terapeudilt või isikult, keda usaldate, et oma pöialt rõhutada oma maksa refleksipunkte. Ta peaks rakendama survet ringjoonel, mis hõlmab kogu punktide piirkonda. Iga surve avaldamine peaks kesta mõne sekundi jooksul.

Kasutage refleksoloogilist jalamenti. Võite osta jalgmutti, mis sisaldab mitmeid noobsse. Mattidega kõndides võite kasutada silmakahjustusi, et avaldada survet teie maksa refleksipunktidele ja seega ise oma refleksioloogiast.