Kui tihti te kasutate mineraalõli, et kaalust alla võtta?

Mineraalõli on libiaine, mida kasutatakse kõhukinnisuse jaoks. Mineraalõli katab soolestiku vooderdist, veekindlalt ja aitab kuue kuni kaheksa tunni jooksul sootada soolestikku. Lahustit, sealhulgas mineraalõli, ei tohiks kasutada kaalulanguse vähendamiseks. Mineraalõlide liigne kasutamine võib põhjustada sõltuvust ja terviseprobleeme.

Kuidas kasutada

Võtke näidatud mineraalõli annus – pudelis peaks olema üks standardannus – üks või kaks tundi enne söömist ja kaks tundi enne magamaminekut. Drugs.com näitab, et mõõta õiget annust ravimpreparaatoris, vaene mineraalõli joogiklaasi, lisada 2 untsi. Vett või mahla, segage ja joomake. Vesi on parim vedelik, millel on igasugune lahtistav aine, kuna see üksi aitab seedimist ja kõhukinnisust.

Ülekasutamine

Mineraalõli on mõeldud kõhukinnisuse aitamiseks, mitte kaalu langetamiseks. Liiga mineraalõli võtmine või liiga sageli võtmine võib põhjustada kõhulahtisust, krampe ja puhitus. American Cancer Society hoiatab, et mineraalõli ei tohiks võtta kauem kui nädal, sest teie keha võib muutuda sõltuvaks lahtistavast – isegi kui te ei kasuta mineraalõli otstarbel kõhukinnisuse leevendamiseks, teie keha ei pruugi olla võimeline Liigutama soole ilma selleta. Mineraalõli blokeerib ka vitamiinide A, D, E ja K imendumise ja kumuleerub, tekitades terviseprobleeme.

Laxative Abuse

Kasutades lahtistit, mis aitavad teil kehakaalu langetada, võib olla märgatav toitumishäire. See on ekslik mõte, et iga lahtistav aine aitab teil kaalust alla võtta, sest enamus kaloreid, mida te tarbite, on juba peensooles imendunud ja ainult veega segatud toidujäägid jõuavad väljaheites jämesoolde. Liiga mineraalõli võtmine võib takistada mõnede oluliste vitamiinide ja toitainete imendumist, põhjustades terviseprobleeme. Loksiaalne liigne kasutamine võib põhjustada dehüdratsiooni, elektrolüütide tasakaaluhäireid ja sõltuvust.

Tühistamine

Kui kasutate liiga palju mineraalõli, võite toote kasutamise lõpetamisel kogeda ebamugavaid sümptomeid. Need ajutised sümptomid hõlmavad kõhukinnisust, puhitus ja vedelikupeetust, mille tagajärjeks on ajutine kehakaalu suurenemine. Neid sümptomeid võib eriti raskesti toime tulla, kui olete oma kaaluga tundlik. Parim soovitus ei ole mineraalõli üldse kasutada, et aidata teil kaalust alla võtta.