Kui palju rasva saab 1 kuu jooksul kaotada?

Üks teie esmatähtsatest kaalutlusõiguse lubamisel on seada realistlik eesmärk juhtida teid oma rasvade kaotamise kohta. Kui kavatsete järgmisel kuul veeta ja süüa hoolikalt, püüdes paar naelu lüüa, peab teie eesmärk olema saavutatav. Täpne rasva kaotamine sõltub teie toitumisest ja teostatavatest harjutustest, kuid rasva kadu määr on 1 kuni 2 naela nädalas saavutatav enamiku jaoks. Kuid enne, kui alustad dieeti, kehalist koormust või kehakaalu langetamist, konsulteerige alati oma arstiga.

Kui suudad rasva edukalt põletada nädalas 1 kuni 2 naelsterlingiga, oodake, et kuu jooksul koguneksite 4 kuni 8 kilo rasva kohta. Selleks peate põletama tunduvalt rohkem kaloreid kui võtate toidust ja jookidelt. Seda protsessi nimetatakse kalorite puudujäägiks ja 3,500-kalorise puudujäägi tekitamine tähendab, et te kaotate 1 kilo rasva. Kui soovite nädalas naela kaotada, peaks teie üldine puudujääk nädala lõpus olema 3500 kalorit.

Kuu jooksul kehakaalu langus ei seisne üksnes rohkemate või söömise õiguste kasutamises. Et anda teile parimad eduvõimalused, peate olema oma elustiili mõlema osapoole suhtes kohusetundlik. Riikliku kaalukontrolli registri andmetel teevad seda peaaegu üheksa kümnest inimestest, kes kaotavad kehakaalu ja takistavad seda naasta, nii positiivsete muudatuste kaudu nii toitumise kui ka harjumuste kohta, selle asemel et keskenduda ainult ühele valdkonnale.

Arendades oma treenimiskava kuus, veenduge, et see sisaldab kombinatsioone aeroobsetest harjutustest ja jõutreeningust. Mõlemad harjutusviisid aitavad kaasa rasva kadu ja üldise tervise paranemisele. Igal nädalal peaks olema vähemalt 300 minutit keskmise kiirusega aeroobset treeningut ja kaks või kolm jõutreeningu treeningut, mille kestel te töötate kõigi oma suurte lihasgruppidega. Kui kaalute oma dieeti, püüdke kõrge kalorsusega esemeid sööma ja suupisteid eemaldada. Näiteks asendage soda ja kartulikrõpsud veega ja värske puu- ja köögiviljaga.

Kaalu kaotamine ei seisne ainult korpuse ehitamisel, mis näeb paremini peegli ette või rannas. Rahvusliku südame-, kopsu- ja vereinstituudi sõnul võib teie kehakaalu kaotamine ainult 10 protsenti kaasa aidata pikaajalise potentsiaalsete tervisega seotud võimaluste loetelule. Need eelised võivad hõlmata teie tõsiste kaalutõusudega seotud tervisega seotud võimaluste vähendamist nagu südamehaigused, diabeet, vähk ja kõrge vererõhk.

Aeglane ja stabiilne

Kombineeri dieet ja harjutus

Hakake liigutama ja unustama sodaani

Tervislikuma keha kaalulangus