Kuidas valmistada Nelsoni sadama-kakkit

Nelson’s on grillrestoran, mis sai alguse 1967. aastal Indiana’s, kui linnukasvatajate juhataja avas restorani, mis oli mõeldud suupistete koguste kastmiseks, säilitades samal ajal kodus valmistatud kvaliteedi. Nelson on kõige kuulsam oma “Port-a-Pit” kana, millel on maitsestatud grillitud glasuur. Nelson ei paku üldsusele retsepti, kuid saate luua sama suitsune ja maitsva maitse kodus mõne lihtsa koostisosaga.

Kuumuta ahi ette 325 kraadi F.

Kombineerige 1 lb võid või margariini, 1 tassi vett, 1 tassi õunakivi, 1/2 tassi Worcestershire’i kaste ja 3 hakitud küüslauguküünt kastruni. Kui kasutate soola ja kuuma kastmega maitset, siis kuumutage neid koos keskmise ja kõrge kuumusega.

Keetke koostisained pidevalt segades, kuni võis on sulanud ja koostisosad on hästi kokku pandud.

Asetage tükid kahest lõigatud tibudest traatvõrgule pannil. Vala kana umbes 2 tassi kastmes.

Katke küpsetusplaat ja asetage see ahju. Küpseta kana 35 kuni 40 minutit.

Võtke kana ahjust välja ja asetage tükid ülejäänud 1 tassi kastmega. Vahetage kate ja küpseta kana veel 15 minutit.

Võtke kana ahjust välja ja sisestage vahetu lugemise termomeeter lihase kanaosaga. Vältige kontakti termomeetri kasutamisel või võite lugemist mõjutada. Kui kana on valmis, peaks see registreerima 165 kraadi F.

Serveeri kana kuumalt.