Kuidas roosat nuuskit valmistada

Vastavalt Lääne-Angleri veebisaidile on roosa snapper palju soovitud kala kahvatusroosa ja väikeste läikivate siniste täppidega. Roosa snapperi looduslike elupaikade hulka kuuluvad Austraalia, Fidži, Uus-Meremaa, Tonga ja Lääne-Samoa ning import Havail. Keskmine kala kaalub 18 kuni 26 naela. Sellel on delikaatne maitse ja seda saab nautida toores kui sashimi, samuti aurutatud, sauteeritud, pookinud või küpsetatud, traditsiooniliselt peaga.

Hooajal kala soola, pipra ja 1/2 spl. Oliiviõli ja asetage see kõrvale.

Kobu sibulaid. Koori küüslaugu kooritakse ja peeneks lõigatakse nelk.

Eelsoojendage oma pannil soojendades 1 spl. Oliiviõli pannil. Lisage sibul ja küüslauk ja karamellisege aeg-ajalt segades keskmise kuumusega, kuni need on kuldpruunid värvid.

Asetage kala pudelile, naha küljelt allapoole. Küpseta 4-7 minutit, kuni nahk on kuldne ja veidi krõbe. Fiiber keedetakse ja keedetakse veel 1 kuni 2 minutit, kuni liha on põhjalikult kuum ja kahvliks.

Soovi korral serveerige soojas, peterselli viigiga.