Lõbusad viisid inimestele oma beebi soo kohta

Kui olete saanud suured uudised selle kohta, kas lähete meeskonna roosale või sinisele meeskonnale, võite olla valmis maailmale uudiseid hüüdma. Teie lapse soo välja selgitamine on tavaliselt põnev ja teised inimesed sageli tahavad tähistada teie uue väikese inimese saabumist teiega.

Sugu Reveal Party

Uustoidu jagamine uue beebi soo kohta soolise võrdõiguslikkuse näitusel võib olla ideaalne viis, kuidas tuua inimesi oma uudiste tähistamiseks, soovitab Laura Tropp, “A Womb with the View” autor. Telli kooki, mille välimine külg on neutraalne ja külje keskosas roosa või sinine. Niipea, kui te esmakordselt kooki lõikate, näevad külalised külma ja tunnevad sugu. Näidake ultraheli videomaterjalid peol ja kutsuge külalisi üles arvama sugu, pakkudes auhinda neile, kes arvavad korrektselt.

Üllata kõiki

Traditsiooniliselt peavad ema ja isa kõigepealt teada lapse soo ja jagama uudiseid sõprade ja perega. Selle tuttava protsessi järgimise asemel lisage sündmus uuele ja põnevale keerdumusele. Kas ultraheli tehnik või arst kirjutab lapse soo paberitükkile ja pitseerib selle ümbrikusse, ilma et mõlemad vanemad näeksid või teadksid sugu. Hiljem avage mitteametlikel sündmustel või sugupoolte esinejatel ümbrik ja jagage esialgset üllatuslikku hetke kõigile.

T-särgi teated

Kasutage T-särgid oma suurte uudiste tutvustamiseks. Kui teil on vanemad lapsed, ostke spetsiaalsed T-särgid, mis annavad teada väikelaste venna või õe eelseisva saabumise ja laske oma lapsi oma suguvõsale teada anda. Osta oma T-särgid nagu uhke ema või väikese poisi või väikese tüdruku uhke isa. Osa naljatest ootab, et näha, kui kaua kulub inimestele t-särgi sõnumite lugemine soo õppimiseks.

Pakendamisteated

Teistele kingitustele võib olla ka mõnus viis teada oma lapse sugu. Ostu mütsid, T-särgid või tahvlit, millel on eriline sõnum lapsepoissi või beebi tüdruku kohta, mida ootate. Võite ka osta beebi T-särki kas roosa või sinisega, mis ütleb: “Ma armastan vanaema” või “Ma armastan mu tädist”, et kuulutada lapse sugu eriliigile. Pakkige kingitused ja esitage need inimestele, et kuulutada oma beebi sugu.