Kuidas valmistada Itaalia vorsti ja veenduge, et see on tehtud

Itaalia vorstid on mitmekülgne ja maitsev alus iga söögikorra jaoks. Traditsiooniline Itaalia vorsti sisaldab sealiha ja mõnikord vasika, aga kui otsite madala rasvasisaldusega alternatiivi, on saadaval ka küüslaugu Itaalia vorstid. Itaalia vorsti valmistamine pole keeruline. See pannib puderiga ja pannakse selle kastmes, mis tagab, et vorstid küpseta ilma korpust kõrvetamata või maapinnast täitmata. Kasutage koheselt loendatavat termomeetrit veendumaks, et vorstid on ohutult valmistatud.

Soojendage suur pannel üle keskmise kuumusega 45 sekundit kuni üks minut.

Pannkoogi põhjaga pestakse oliiviõli ja laske sellel soojendada, kuni õli lõhna saab.

Lisage oma Itaalia vorsti. Tõuse tagasi, sest mõnikord kerkivad nad kuuma õli puudutades välja ja pritsivad.

Vorsti keetke 3-5 minutit, keerates need pigem hammastega, mitte hoopis kahvlitest.

Lisage lihtsalt pannil tomatikastme pannile, et katta põhja, kui vorste keedetud kõikidest külgedest.

Keerake soojus madalaks ja pange nõusse kast. Küpseta vorsti vähemalt 30 minutit.

Sisestage kiirvalimistermomeeter paksu vorsti keskmesse, veendudes, et see ei pühkida seda kuuma pannile. Vorstid Prok on tehtud 160 kraadi Fahrenheiti, kalkunivorstid on valmis 165 kraadi Fahrenheiti kohta.