Kuidas valmistada uus maa-ala rohelised rannakarbid

Uus-Meremaa rohelised rannakarbid glistenivad nagu dekoratiivsed juuksed. Roostevabad rohelistes korpustes mahutab suurt koort või korallist hülgastatud liha, mida hingemattekandjad kiidavad oma tundliku maitse pärast. Mesilastel on rasvkude ja kaloreid vähe ning need on head kaltsiumi ja vitamiin B-12 allikad. Ookeanis peatatud trosside kasvatamine ei mõjuta Uus-Meremaa rannakarpide kasvatamist negatiivselt ookeanipõrandale, nagu ka mõni muu vesiviljelusviis. Alates 2011. aastast on haljast röstitud röstitud ekstraktid, millel on kasulik mõju astma ja artriidi vastu, tõestamata.

Eemaldage hoidlad rannakarbid külmkapist ja loputage neid külma veega. Pühkige rannakarbid jäiga karvaga ja raputage keresse kinni kuuluvaid helmeid või materjale. Puudutage kergelt avatud molluskeid ja veenduge, et need oleksid tihedalt reageerivad. Visake kõik avatud rannakarbid ära.

Küpsetage mõne peeneks hakitud šalotti või sibulat oliiviõliga tugevas kastmes pannil. Koorige kook, peenestatakse ja peenestatakse küüslauk ja lisatakse see pärast seda, kui see on pehmendanud ja muutnud läbipaistvaks. Maitsesta soola ja pipraga.

Lisage mõni valge vein pannile ja laske vedelikul mõned alkoholid keema minna. Lisage mullid mullide segule ja katke kaanega. Loksutatakse pannil edasi ja tagasi, et jaotada pannil rannakarbid ja küpseta neid, kuni need täielikult avanevad, mis võtab tavaliselt 5 kuni 7 minutit.

Serveeri rannakarbid oma kestadesse või eemaldage need ja serveerige eraldi toiduvalmistuskastmes.